Bloggen

5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2

5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2Behalve dat ik zelf graag schrijf, vind ik het ook super leuk om posts te lezen van andere bloggers! Hier haal ik ontzettend veel inspiratie uit en zo leer ik hoe ik dingen het beste aan kan pakken. Vandaag wilde ik voor de tweede keer een aantal favorieten delen waarvan ik vind dat ze wat extra aandacht verdienen. Sommige zal je misschien al kennen, maar ik hoop dat er ook een paar nieuwe bloggers tussen staan!

Lily Like 5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2
Lily Like
Lilia woont in Groningen, maar schrijft en vlogt in het Engels. Ze maakt de mooiste foto’s en heeft altijd wel een mooi item of gave outfit om te laten zien. Haar Law School Vlogs zijn ook ontzettend inspirerend, hier laat ze zien hoe ze zulke hoge punten voor haar studie haalt en tóch een succesvolle blogger is. Een drukke dame waar ik heel veel van kan leren!

Anouk Today 5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2Anouk Today
Anouk maakt prachtige outfit foto’s en laat van tijd tot tijd ook gezellige cafeetjes en restaurantjes zien. Ik volg haar ook op Instagram en ik ben iedere keer weer onder de indruk van haar mooie lichte plaatjes. Echt een goede blog als je een flinke dosis inspiratie op wil doen!

Blog of Ys 5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2
Blog of Ys
Wat ik zo leuk vind aan de blog van Ysanne is dat ze veel persoonlijke en grappige artikels plaatst. “Neem jezelf niet te serieus” straalt er van af! Ze plaatst daarnaast ook receptjes, lifestyle tips en op welke manier je mode trends het best kan dragen. Ik moet ook heel vaak lachen om de hilarische tekeningetjes bij haar posts!

By José Chan 5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2
By José Chan
Waarschijnlijk ben je foto’s van deze meid al vaker tegengekomen, aangezien ze geweldige foto’s maakt van (fashion) bloggers zoals Jenny From The Blog en Jiami. Ze is fotograaf en geeft vaak fijne tips voor wanneer je zelf outfit posts wil maken. Maar dat is niet het enige wat ze fotografeert, want hoe lief is deze foto hierboven van een bruiloft? Zo mooi!

Fleur Sophia 5 Van Mijn Favoriete Bloggers #2Fleur Sophia
Nog een favorietje is Fleur! Ze heeft een geweldige en aparte smaak en ik ben dol op haar Franse stijl. Ook geeft ze soms interieur tips. Deze meid volg ik op Instagram en daar plaatst ze prachtige foto’s, zeker een aanrader!

Liefs!

Volg mij op
bloglovin logo

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Fleur Sophia
  15 oktober 2016 at 13:09

  Aahh nooo, ik zie dit nu pas. Wat super leuk en lief om te lezen dat je mijn blog volgt! X

 • Reply
  Kim
  31 mei 2016 at 09:49

  Zo leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken! Tof logo heb jij! Oh en Lilia ken ik toevallig persoonlijk. Woon ook in Groningen en maak regelmatig foto’s met haar 🙂

 • Reply
  José
  28 mei 2016 at 01:33

  Ahh super leuk dat ik hiertussen sta! Dankjewel! X

 • Reply
  Joanne
  27 mei 2016 at 21:04

  Hele leuke tips! Thanks! 🙂

 • Reply
  Anouk
  26 mei 2016 at 11:09

  Ah super lief!! Dankjewel XXX

 • Reply
  Jolet
  26 mei 2016 at 10:41

  Ik ken een aantal en vind dat inderdaad hele leuke bloggers!

 • Reply
  Irma
  25 mei 2016 at 18:59

  Ik kende alleen de blog van Ysanne en wat een fijne is dat! Ik ga lekker neuzen op die van de rest! 🙂

 • Reply
  Loïs
  25 mei 2016 at 17:40

  Ik ken ze allemaal! Leuk. Mijn favoriet uit dit rijtje is Fleur! Zelfde redenen als jou!

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  25 mei 2016 at 13:05

  Aw zo lief dat je me hebt genoemd, dankjewel <3

 • Reply
  Ysanne
  25 mei 2016 at 12:34

  Wat leuk dat ik hier tussen sta! Lief 🙂

 • Reply
  sammie
  25 mei 2016 at 12:05

  De onderste 3 volg ik al, ik ga even doorklikken naar de andere 2 🙂

 • Reply
  Stefanie
  25 mei 2016 at 08:37

  De meeste kende ik al, de andere 2 ga ik zeker nog ontdekken 😉 Ik denk net hetzelfde over Lilia als jij, ze werkt zo hard he! Zonder dat ze het probeert is ze toch een voorbeeldfiguur inderdaad 🙂 Leuk artikel! X

 • Reply
  Linda
  25 mei 2016 at 07:13

  Leuk om een paar nieuwe blogs te leren kennen. Bedankt! -x-

 • Leave a Reply