Benefit Hoola Bronzing & Contouring Brush

Benefit Hoola Brush
Ik heb al een paar keer laten vallen dat ik dit weekend jarig ben en als pre-birthday gift mocht ik deze geweldige kwast uitzoeken. Vanaf het moment dat deze beauty in de winkels lag was ik hem al aan het eyeballen en eindelijk heb ik dan de Benefit Hoola Bronzing & Contouring Brush in mijn bezit. Ik kan je alvast vertellen: ik ben verliefd. Dit is mijn eerste high-end kwast, hiervoor had ik alleen maar goedkope exemplaren die eigenlijk nooit doen wat je wilt. Deze kwast was voor mij dan ook echt een openbaring. 

Benefit Hoola Brush

Verpakking

Het doosjes waarin de kwast komt ziet er geweldig uit. Ik ben helemaal dol op alles wat met Benefit te maken heeft omdat de verpakkingen zo kleurrijk en vrolijk zijn. De kwast hoort natuurlijk bij de bekende Hoola Bronzer en dit zie je dan ook aan de verpakking. Het lettertype is hetzelfde als op het poeder, maar de glanzende gouden kleur is speciaal voor de kwast. Het handvat is ook van dit glimmende goud en lijkt op een stukje bamboo. Dit vind ik dus helemaal geweldig en past perfect bij de zomerse stijl die de hele lijn uitstraalt. In combinatie met de blauwe en zwarte haren vind ik de kwast er super chique en vrolijk uitzien. Dit is nou een kwast die ik trots neerzet op mijn make-up tafel! Het viel me wel op dat de kwast een stuk lichter was dan ik had verwacht. Het handvat is dus niet van massief metaal, maar daar heb ik verder geen problemen mee.

Benefit Hoola Brush

Kwaliteit

Ik probeerde een close-up te maken, want kijk nou even naar de haartjes! Ze zijn zó ontzettend zacht, iets waar ik in eerste instantie van schrok. De kwasten die ik gebruik zijn meestal wat ruwer zodat ik het poeder goed kan blenden, maar ik merk nu dat ik het altijd verkeerd gedaan heb. Deze kwast brengt namelijk geen streep bronzer aan die ik vervolgens weer met alle macht uit moet ‘smeren’, nee dit effect is licht, subtiel en kun je opbouwen. De vorm van de kwast vind ik ook heel erg fijn. Die helpt bijvoorbeeld bij het voorkomen van het eerder genoemde dikke-streep-effect en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Deze kwast kan bronzer of blush feilloos aanbrengen en is natuurlijk geschikt voor contouren. Ik zou hem alleen niet gebruiken voor het aanbrengen van highlighter, dat wordt iets te heftig, maar daar is deze kwast natuurlijk ook niet voor bedoeld.

Conclusie

Ik vind dat het een dure kwast blijft. Je moet namelijk €26 neerleggen om deze baby in bezit te krijgen en dat is niet niks. Ik weigerde altijd om veel geld uit te geven aan kwasten omdat ik ze zo saai vond. Voor zo’n stokje met wat sprietjes ga ik echt niet mijn zuurverdiende centen er doorheen jagen. Dit exemplaar vond ik echter zó mooi dat ik een uitzondering maakte. Ik ben uiteindelijk heel gelukkig met mijn kwast en als ik ooit weer zo’n mooie tegenkom ga ik het zeker overwegen om die ook aan te schaffen. Tot dan blijf ik even in mijn nopjes met Benefit Hoola Bronzing & Contouring Brush.

+ Prachtige kwast
+ Heel zacht
+ Goed verkrijgbaar (Douglas)
+ Geschikt voor meerdere poeders
+ Mooie verpakking

– €26 is duur
– Had iets zwaarder gemogen (maar dan ben ik wel aan het zeuren)

Liefs!

Volg mij op
bloglovin logo

8 Comments

 • Reply
  Real Techniques Make-Up Kwasten Deluxe Gift Set - Lime And Basil
  17 mei 2018 at 14:53

  […] fancy highlighter dan aan een simpele make-up kwast. Dat veranderde helemaal toen ik deze zomer de Benefit Hoola Brush kocht. Ik merkte dat een goede kwast wél een heel groot verschil kan maken, dus ging ik op zoek […]

 • Reply
  Nicole
  11 september 2016 at 19:37

  Wat een mooie kwast is het zeg. Hij ziet er zo leuk uit!

 • Reply
  Melike
  29 augustus 2016 at 11:40

  Ik weet niet of ik de kwast heel handig zou vinden maar mooi is ‘ie wel! Bamboe en groen, zo cute. Ik geloof ook dat hij heel zacht is, zo lijkt het in ieder geval wel!

 • Reply
  Michelle
  24 augustus 2016 at 10:49

  Wat een mooie kwast!! ♥.♥ Xxx

 • Reply
  Joyce
  24 augustus 2016 at 10:21

  Hijs echt prachtig! Deze gaat op mijn wishlist!

 • Reply
  Mariska
  24 augustus 2016 at 09:27

  Da’s wel een prijsje voor een kwast maar dan heb je ook wat! Echt een super leuke en mooie kwast 😀

 • Reply
  Dineke
  24 augustus 2016 at 09:23

  Hij ziet er echt prachtig uit! Houd zo van zachte kwasten, haha.

 • Reply
  Demi
  24 augustus 2016 at 09:05

  Prachtige kwast, ik begrijp helemaal waarom je ‘m hebt gekocht! Hij ziet er ook zo leuk uit 😀

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.