Fashion Friday | Trainingsbroeken Trend, Puma Basket Heart en Paars

Fashion Friday | Trainingsbroeken Trend , Puma Basket Heart en Paars
Ik vind het echt bizar koud de afgelopen dagen en dan kom ik het liefst mijn studentenkamertje niet meer uit. Helaas gaan de colleges toch echt door, ook als het vriest. Deze week wil ik daarom een super comfortabele en warme outfit met jullie delen! Oh en alles is natuurlijk helemaal fashion-proof. Ik koos namelijk voor de trainingsbroeken trend en de seizoenskleur paars. Want zelfs als je je billen niet meer voelt door de kou, wil je er wel nog steeds goed uit zien. Am I right?

White Sneakers Puma Basket Heart
€92 – Soletrader

Round Sunglasses
monki.com

Black Joggers
€23 – hm.com

 

Ik hoor jullie al denken: “TRAININGSBROEK?! Catherine, je had beloofd dat dit een modebewuste outfit werd.” En dat is nou juist het mooie. De joggers zijn een echte trend deze winter, dus trek even zo’n model uit de kast van je broertje of vriend en rock it! Als het nou echt bizar koud is buiten, kun je er ook nog een panty of legging onder aandoen. Dubbel zo handig. Ik koos voor een lekker basic zwart model, maar je mag het zo bont maken als je wilt. Letterlijk. Kies vooral voor een rood of geel exemplaar. Om toch een beetje kleur toe te voegen aan mijn outfit, koos ik deze fluffy pastel paarse trui. Paars is echt dé kleur dit seizoen en ga je ook veel in de winkels zien. Ik vind het een prachtige tint en tegen de witte sneeuw staat het gewoon heerlijk lieflijk. De zon kan toch wel flink schijnen in de winter dus neem altijd een stijlvolle zonnebril mee op weg. Deze cut-out cat eye bril vind ik helemaal het einde en het gouden frame staat goed bij paars. Voeg nog een paar geweldige schoenen toe, ik koos de gehypte Puma Basket Heart Sneakers, met een leren jasje en klaar ben je!

Wat vinden jullie van de trainingsbroeken trend en de seizoenskleur paars?

Liefs!

5 Comments

 • Reply
  Rachel
  6 February 2017 at 4:54 PM

  oh je hebt er een hele leuke combi van gemaakt, de trui is helemaal mijn ding!

 • Reply
  Melisa
  25 January 2017 at 11:44 PM

  Ik hou van de joggers trend, heb hier al jaren op gewacht. Nu ”kan” het eindelijk en daar ga ik zeker weten gebruik van maken!

 • Reply
  Nicole
  22 January 2017 at 12:56 AM

  Ik vind dat je de broek echt leuk gestyled hebt!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  20 January 2017 at 7:30 PM

  Heel gave trui en wat een mooi jack is dat. Die trainingsbroek weet ik nog even niet, ik associeer het toch iets te veel met aso denk ik. Maar de tint van de trui is inderdaad prachtig! Malou x

 • Reply
  Evelien
  20 January 2017 at 5:28 PM

  Tof gecombineerd! De trend van joggers naar buiten dragen is dan weer helemaal niet mijn ding & dat zie ik me nog niet doen, maar je hebt hele leuke items uitgekozen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.