De Perfecte Valentijnsdag Lipstick | Kiko Heart-Shaped Lipstick

De Perfecte Valentijnsdag Lipstick | Kiko Heart-Shaped Lipstick
Het is Valentijnsdag mensen! Ik kijk hier elk jaar weer naar uit: overal roze en rode versiering met hartjes. Make-up merken brengen soms zelfs een bijzondere limited edition collectie uit en Kiko heeft dat dit jaar ook gedaan. Ik werd meteen verliefd op de hart-vormige stick en de kleur vond ik ook geweldig, helemaal top voor een romantische date! Nu is de grote vraag natuurlijk: is de kwaliteit van de Kiko heart-shaped lipstick ook zo mooi als ‘ie eruit ziet?

De Perfecte Valentijnsdag Lipstick | Kiko Heart-Shaped LipstickDe Perfecte Valentijnsdag Lipstick | Kiko Heart-Shaped Lipstick
Verpakking

Ik vind de zilveren huls zelf niet zo bijzonder. De zwarte tekst ziet er een beetje kinderachtig uit, maar het feit dat de lipstick zelf de vorm van een hartje heeft, maakt het helemaal goed. Het doosje waarin de lipstick komt, vind ik dan wel heel leuk. De lipstick is ingepakt in fel roze papier en dat zie je door de hartvormige uitsnede heen. Er zijn vijf verschillende kleuren beschikbaar en ik koos voor nummer 1. Dit is een oudroze kleur die bij mij bijna als een nude staat. Op de foto’s lijkt de kleur wat donkerder en roder, maar de swatch hieronder komt wel exact overeen met de lipstick.

De Perfecte Valentijnsdag Lipstick | Kiko Heart-Shaped Lipstick
Swatch

Zoals je kunt zien is de kleur heel erg dekkend, maar ook een beetje droog. Hier heb ik gelukkig totaal geen last van als ik mijn lippen van te voren goed hydrateer. Ik kon geen foto maken van wanneer ik de lipstick op heb, maar zoals ik al zei staat de kleur bijna als een roze-nude op mijn lippen. Perfect voor een iets rustigere look of wanneer ik mijn ogen flink opgemaakt heb. De vorm van de lipstick brengt iets minder makkelijk aan, maar hier valt zeker mee te werken.

De Perfecte Valentijnsdag Lipstick | Kiko Heart-Shaped Lipstick
Conclusie

Ik word heel vrolijk van bijzondere make-up producten en deze beauty van Kiko valt daar zeker onder. De lipstick is te koop voor €6,95, wat ik een goede prijs vind. Het is jammer dat de formule een beetje droog is, maar wanneer je jouw lippen van te voren goed hydrateert, heb je daar geen last van. De kleur blijft ongeveer 3 uur mooi zitten en kan bij bijna elke outfit gedragen worden.

+ Prima prijs (€6,95)
+ Blijft lang genoeg zitten
+ Prachtige vorm stick

– Beetje saaie verpakking
– Droge formule

Is de Kiko heart-shaped lipstick voor jou ook het perfecte Valentijns-cadeautje?

Liefs!

3 Comments

 • Reply
  Eva
  16 februari 2017 at 14:12

  Super leuke vorm! En lief kleurtje!

 • Reply
  Nicole
  14 februari 2017 at 14:06

  Wat een schattige lipstick. Het kleurtje is echt onwijs mooi!

 • Reply
  Iris
  14 februari 2017 at 13:07

  Schattig, mooi kleurtje! Ik ben blij als het weer 15 februari is, hahaha. Ik heb er verder niks mee.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.