Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar
Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooi palette met meerdere blushes, highlighters en bronzers om mee te nemen op reis. Toen ik het Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar tegenkwam, twijfelde ik dan ook geen moment. Acht super mooie poeders met een soort van marmer-effect moet ik natuurlijk wel aan mijn stash toevoegen. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de bijna witte highlighter linksboven en de matte bronzer rechtsonder. Zouden deze twee mijn nieuwe favorieten worden?

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar
Verpakking

Het Ultra Blush Palette ziet er goed uit. Het is zwart glanzend van hard plastic. Niet veel poespas, maar dat is ook niet nodig. Een grote plus vind ik de enorme spiegel, zeker omdat ik dit palette op reis wil gebruiken. De gouden tekst vind ik daarnaast heel mooi. Wanneer je meerdere paletten van Makeup Revolution bezit is het misschien wel een beetje onoverzichtelijk, aangezien ze er allemaal hetzelfde uitzien.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden SugarMakeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar
De Poeders

Aaaaaaawwwww dit zijn toch simpelweg allemaal pareltjes? De glans, de bedrukking, de kleur… Ik was meteen verkocht! Ook vind ik het heel fijn dat er highlighters, blushes én bronzers inzitten. Op de één of andere manier kan ik die drie nooit samen vinden in een palette. De poeders bevatten allemaal glans behalve de bronzer rechtsonder, waar ik heel erg benieuwd naar ben. Ik hoop met heel mijn hart dat hij niet te oranje is.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar swatch Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar swatch
Swatches

De bovenste foto zijn de bovenste 4 kleuren uit het palette en de onderste foto zijn de onderste vier kleuren uit het palette.  De highlighter links boven (1) is helemaal mijn ding: lekker licht en glanzend. Ook de glanzende twee blushes (2 & 3) op de bovenste foto vind ik heel mooi. Ik draag niet elke dag blush, maar deze ga ik sowieso vaak gebruiken! En toen kwam er een heel erg oranje bronzer/highlighter (4) ai. Daar kan ik niet zo goed mee overweg met mijn blanke huidje.

Op de onderste foto links zie je een bronzer (5) die minder glimmend bleek te zijn dan ik verwachtte. De lichte kleur vind ik heel fijn en kan ik goed gebruiken, maar hij is toch wel een beetje oranje vind ik. De zesde kleur vind ik een mix tussen een highlighter, bronzer én blush. Het is een bruin-roze kleur met heel veel glans en ik weet niet zo goed hoe ik deze moet gebruiken. Misschien als ik wat haast heb dat ik deze gewoon aanbreng, dan ben ik meteen klaar haha! Het volgende poeder is een erg glimmende en beetje oranje bronzer (7) die ik waarschijnlijk goed kan gebruiken als ik iets bruiner ben. En dan de matte bronzer (8)! Deze is gelukkig niet heel warm en ik kan niet wachten om hem uit te proberen. Wel merkte ik dat deze aardig korrelig is in vergelijking met de andere poeders die weer boterzacht zijn.

De mooie opdruk van sommige poeders verdwijnt wel als je ze gebruikt helaas. Maar dat had ik ook wel verwacht.
Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

On my face

Okay, deze foto is wel heel erg dichtbij, maar op deze manier kan je het wél goed zien. De highlighter (1) is SHINY. Heel shiny and I love it. De bronzer vind ik uiteindelijk wel heel mooi staan, maar bewaar ik misschien toch voor de zomer. Ik houd nou eenmaal van heel koele bronzers. Ik heb ook een klein beetje blush aangebracht, maar die valt weg helaas. Hij geeft vooral (nog) meer glans. Het totale plaatje vind ik iets te heftig, maar wel mooi.

Conclusie

Ik ben, ondanks wat commentaar, toch heel erg blij met dit palette. Er zijn drie bronzers (4, 5, 7) die ik iets te oranje vind, maar als ik zelf wat bruiner ben in de zomer, staat dat vast prima. De glanzende blushes (2, 3, 6) vind ik heel mooi en de super shiny highlighter (1) is mijn nieuwe favoriet. Als laatste zal ik de matte bronzer (8) ook nog veel gebruiken. Ik had wel nog graag een matte blush gezien en een iets koelere matte bronzer. Zeker voor de prijs (€8,40) is dit echt een heel mooi palette. De poeders zijn zacht en brengen goed aan. Alleen met de matte bronzer had ik wat last van korrelig poeder. En kijk dan even naar hoe de poeders eruit zien!!! Dat is ook echt wel iets waard. Ik geef dit palette een 7/10.

+ Prachtige patroon
+ Veel verschillende kleuren
+ Zacht poeder 
+ Goede prijs

– Bronzers zijn aan de oranje kant
– Matte bronzer kruimelt
– Geen matte blush

Wat vinden jullie van het Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar?

Liefs!

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.