Personal

Het Meisje Achter De Blog | 2017 Here I Come!

Het Meisje Achter De Blog | 2017 Here I Come!
Het is 2017 en ik ben heel erg benieuwd wat het jaar voor mij in petto heeft. Met een beetje geluk haal ik dit jaar mijn BSA voor Liberal Arts and Sciences (het minimaal aantal studiepunten om deze studie te mogen blijven doen) en zelfs mijn propedeuse moet over een maand al binnen zijn. Ik wil nóg meer groeien met mijn blog (meer video’s en Pinterest content) en dit jaar is mijn 21ste verjaardag. Poeh. 2017 here I come

Studie

Ik heb al meerdere keren verteld over Liberal Arts and Sciences en dit jaar moet ik de cruciale vakken halen om deze studie te mogen blijven doen. Dat zijn er 6 van de 8. Op dit moment heb ik er al twee binnen, wat het maximale aantal is so far. Over een maand hoor ik of ik de volgende twee binnen heb. Heel erg spannend aangezien ik al 2,5 jaar studeer en ik eindelijk wat zekerheid wil hebben. Daarnaast zit ik nu in twee studievereniging commissies: de fotocommissie en de jaarboekcommissie. Hiermee heb ik ontzettend veel plezier en ik leer er ook veel van.

Blog

Zoals ik al vertelde in mijn ‘1-jarig bestaan’-artikel wil ik graag groeien met mijn blog. Mijn grote droom is om aan het eind van dit jaar 5000 unieke bezoekers per maand te mogen ontvangen. Ik ben de kansen met Pinterest aan het onderzoeken en ik experimenteer de laatste tijd met video’s. Volg mijn YouTube kanaal ook als je op de hoogte gehouden wilt worden! Ik vind zelf dat mijn foto’s steeds beter worden en het schrijven gaat me ook steeds beter af.

21 Jaar

Het duurt nog heel even, maar in augustus wordt ik dan toch echt 21. Ik vind jarig zijn altijd zó bizar en ik moet er dan altijd een half jaar aan wennen. Ik ben van plan om een groot feest te organiseren met een diner (?). Oh en daarna meteen een tripje naar Vegas plannen omdat ik daar dan eindelijk mag drinken (haha grapje, wie heeft daar nou geld voor?).

Daarnaast

In 2017 ga ik mijn reis plannen om te studeren in het buitenland. Ik heb nog geen idee waar ik naartoe ga. 2017 is ook het jaar dat ik al 2 jaar samen ben met mijn vriend Pedro en het jaar waarin ik vegetarisch ben geworden. Hopelijk houd ik dat de rest van het jaar vol. Daarnaast is 2017 ook het jaar dat ik in ga met een veel korter kapsel. Missen jullie mijn lange haar ook zo? Ondanks dat ik hoop dat al deze plannen doorgaan zoals ik het graag zal zien, weet ik dat 2017 me vooral een heleboel onverwachte en bijzondere gebeurtenissen zal brengen. Ik bereid me alvast voor.

2017 here I come!

Wat staat er voor jullie op de planning dit jaar?

Liefs!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Melisa
  17 januari 2017 at 23:05

  Heel veel succes met je school doelen! En ik hoop natuurlijk voor je dat je die 5000 bezoekers (en nog meer) gaat halen!

 • Reply
  Jessica J.
  17 januari 2017 at 10:24

  Spannend dat je in het buitenland gaat studeren! Wat goed dat je vegetariër geworden bent. 🙂 En oh, ik wil ook iets anders met m’n haar doen. Het komt tot op m’n kont en zit soms echt in de weg, maar ik kan er maar geen afscheid van nemen… :’) Staat wel lekker fris, zo kort!

  • Reply
   Catherine Kleynen
   17 januari 2017 at 12:53

   Een haar pluk van mij kwam op een gegeven moment tot mijn navel… Niet helemaal de bedoeling! Toch mis ik het wel nog een beetje haha. Ik zou er ook graag een nieuw kleurtje in willen doen!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  17 januari 2017 at 09:35

  Je 21-diner, zo cool! 5000 unieke bezoekers is inderdaad een prachtig doel, dat wil ik ook ongeveer. Je haalt je propedeuse vast, ik ga voor je duimen in elk geval! En dan lekker naar het buitenland, zo leuk!! Malou x

  • Reply
   Catherine Kleynen
   17 januari 2017 at 12:55

   Ja ik hoop dat ik mijn bezoekers-doel haal, maar ik heb er veel vertrouwen in! Ik ga ook voor jou duimen haha! 😀

  Leave a Reply