Nike Air Max Thea Holographic White

air-max-theaair-max-white
Vandaag een extra artikel want ik kon het weer eens een keer niet laten jongens: ik heb nieuwe schoenen. En niet zo maar een paar, ik heb de Nike Air Max Thea in White Iridescent. Dit zijn de meest witte stappers ooit mét holografische details. Yes, daar gaan we weer. Die obsessie van mij met holografische items is nog steeds niet voorbij. Ik ben echt ultiem gelukkig en ik denk dat je ze nog wel vaker voorbij zal zien komen op de blog. Benieuwd hoe ik deze sneakers op de kop heb getikt? 

air-max-thea
Ze kosten normaal het astronomische bedrag van €130, maar bij de Bijenkorf kun je ze voor iets minder vinden (€104). Ik ben echt verliefd op de subtiliteit van het effect. Het zijn maar een paar kleine plekjes die holografisch zijn en op het eerste gezicht zie je het niet eens. Daardoor blijven ze super draagbaar, maar wel bijzonder. Ik heb heel veel Air Max One paren versleten en ik was wel toe aan iets nieuws. Mijn zwarte Nike Roshe paar zijn nog steeds favoriet (ik ben echt een Nike fan), dus ik dacht: waarom ga ik niet gewoon voor een combinatie tussen die twee? En toen kwam ik op de Air Max Thea uit.  Ik heb geen idee hoe ik deze babies ooit zo wit kan houden, maar ik heb ze al ingespoten met zo’n vuilafstotende spray. That should do the trick.

nike-detail
Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?

Liefs!

6 Comments

 • Reply
  Nicole
  3 November 2016 at 5:01 PM

  Dit zijn echt zulke mooie schoenen!

 • Reply
  Mariëlle
  1 November 2016 at 4:32 PM

  Oh wat tof!! Super leuk hihi 🙂

 • Reply
  Mariska
  31 October 2016 at 1:09 PM

  Ze zijn zeker echt heel erg vet 🙂

 • Reply
  Naomi
  28 October 2016 at 7:27 PM

  Ik vind ze super tof! Gaaf die holografische details!

 • Reply
  Marjoleine
  27 October 2016 at 11:01 AM

  Oeh ze zijn heel tof! Ik ben ook gek op witte schoenen en het lukt me redelijk goed ze wit te houden, er is dus hoop 🙂 haha.

 • Reply
  sammie
  27 October 2016 at 10:12 AM

  Ik vind ze erg stoer! Vind wit alleen altijd zo moeilijk wit te houden 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.