Rose Gold Unicorn Make Up Brushes

Unicorn Make-Up BrushesRose Gold Unicorn Make Up Brushes
Afgelopen weekend ben ik met mijn vriendinnetje Elianne naar het I Love Beauty evenement geweest. Naast dat het ontzettend leuk was om Serena (van Beautylab) en Cynthia (voormalig Miss Lipgloss) eens een keer niet op een laptop scherm te zien, heb ik ook deze prachtige kwasten op de kop getikt. Ik ben al maanden opzoek naar Unicorn Make Up Brushes, maar kon ze nergens vinden voor een goede prijs op een betrouwbare site. TOTDAT daar opeens de Boozyshop stand was en ik deze paars met rose gold beauties zag liggen. Ik kan gewoon niet stoppen met naar ze te kijken. 

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
De set bestaat uit 10 super zachte kwasten, waar ook nog een wit make-up tasje bijzit. Dat tasje ziet er mooi uit en is erg praktisch als je de kwasten mee op reis wilt nemen. De stelen van de kwasten zijn langer dan standaard, maar dat is helemaal niet vervelend. Ook zijn ze lekker stevig en vallen er gelukkig geen haren uit. Ik moet zeggen dat ik ontzettend verbaasd was over de goede kwaliteit! Dat doet Boozyshop top.

Voor 34,95 heb je de complete set. Dit komt neer op ongeveer €3,50 per kwast (duh) zonder het tasje en dat vind ik echt een goede prijs. Alle kwasten zijn gelukkig ook echt bruikbaar! Soms heb je in een set een platte foundation kwast zitten of zo en daar kan ik dus gewoon niks mee. De echte unicorn kwasten hebben een zilver/ wit handvat en regenboog kleuren in de haren, maar ik vind deze dupes persoonlijk mooier. De kwasten zijn  gelukkig ook vegan friendly: no unicorn were harmed during this process. Als je je afvraagt waarom dit eenhoorn-kwasten zijn, nou het gedraaide handvat is natuurlijk een eenhoorn hoorn. Een eenhoorn hoorn?

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Angled Face Brush

Deze gebruik ik op blush en bronzer aan te brengen. Door de hoek brengt het poeder een stuk makkelijker er preciezer aan.

Rose Gold Unicorn Make Up BrushesPowder/blush Brush

Dit is een grotere fluffy kwast. De haren staan wel iets dichter op elkaar dan ik het zelf graag zie. Hierdoor wordt het poeder iets dikker aangebracht dan ik soms nodig vind. Als ik iets voorzichtiger poeder is er gelukkig niks aan de hand en ziet het effect er hartstikke mooi uit.

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Flat Contour Brush

Deze kwast komt goed van pas wanneer je een sterke contour wilt maken. Door het platte vlak kun je een strakke streep maken, die je daarna zorgvuldig uit blendt.

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Flat Angled Contour

Praktisch hetzelfde verhaal als hierboven, alleen zijn sommige plekje wat makkelijker te bereiken met deze kwast.

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Precision Fan Brush

Dit is mijn favoriete soort kwast om highlighter mee aan te brengen. Deze brengt heel subtiel een mooie gloed of je kunt zoveel opbouwen als je wilt. Love deze.

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Tapered Blending Brush

Nu gaan we over op een aantal oogschaduw kwasten. Deze relatief grote is perfect voor (hij zegt het al): blenden, blenden, blenden. Deze zal goed van past komen bij elke ooglook.

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Eyeshadow Brush

Dit is een kleinere en zal ik gebruiken voor de binnenkant van mijn oog en wenkbrauwbot. De details dus!

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Medium Eyeshadow

Een kleine fluffy bijna platte oogschaduw kwast. Een fijne om een kleur in de crease aan te brengen.

Rose Gold Unicorn Make Up BrushesClassic Shader

De ga ik gebruiken om mijn bewegend ooglid te ‘packen’ met oogschaduw. DUS GEWOON SUPER VEEL GLITTER EN SHINE EROP DRUKKEN.

Rose Gold Unicorn Make Up Brushes
Concealer Brush

En als laatste een good old concealer kwastje. Altijd handig, zeker nu mijn huid weer wat onrustiger is geworden.

Conclusie

Ja nou je hoort het al. Ik ben super mega ontzettend enthousiast over deze set, ik ben dol op eenhoorns en rose gold en paars en shine en alles. Voor €34,95 koop je ze online bij Boozyshop. Deze kwasten kocht ik dus in de stand op het I Love Beauty evenement en toen stonden ze nog niet eens op de site (voel me altijd heel koel als ik iets heb wat nog niet eens officieel uitgebracht is), maar toen wist ik ook niet precies welke kwast nou welke was, hahaha. Ik raad deze Unicorn make up brushes aan en ik hoop dat jullie er ook zo van kunnen genieten zoals ik. Bij I’m a Fashion Lover vond ik de kwasten trouwens voor €24,95, zelf heb ik hier nog nooit iets besteld, maar het kan je weer een tientje besparen.

Veel liefs!

4 Comments

 • Reply
  Eva
  31 maart 2017 at 17:16

  Ze zien er prachtig uit!

 • Reply
  Eva
  23 maart 2017 at 17:54

  Die kwasten zijn zo mooi!

 • Reply
  Anne
  23 maart 2017 at 12:26

  Ze zijn zo mooi!

 • Reply
  Jessica J.
  23 maart 2017 at 10:41

  Deze zijn zooo ontzettend mooi! ♥♥ Misschien ga ik wel voor de bijl! Ik heb namelijk nog geen degelijke, complete kwastenset…

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.