Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in Superstar

Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in Superstar
Ik ben helemaal fan van de metallic lip trend! Alles wat glinstert en shiny is maakt mij vrolijk, dus wanneer ik dat ook nog eens op mijn lippen mag smeren, ben ik al helemaal niet meer te stoppen. In een Superdrug in Londen vond ik deze Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in Superstar uit de Rockstar Collection. Zo, dat is een hele mond vol. Wat mij meteen opviel was de prachtige verpakking, de vorm van de lipstick en de speciale kleur aan de onderkant van de huls. Die blauw-paarse metallic glans vond ik zó fascinerend mooi! Of de lipstick er ook zo op mijn lippen uitziet lees je in deze review. 

Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in Superstar Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in SuperstarVerpakking

Zoals ik al zei, vind ik de verpakking bloedmooi! De ‘Sleek’ tekst op de huls is holografisch en de onderkant laat de (prachtige) kleur van de lipstick zelf zien. Heel handig als je deze zoekt in je stash. De lipstick zelf heeft een diamanten-vorm waar ik ook heel gelukkig van word. Mijn enige opmerking is dat de verpakking in totaal er wel een tikkeltje goedkoop uitziet en ik weet niet zo goed waar dat aan ligt. Misschien was de huls mooier als hij glanzend zwart was geweest in plaats van mat. Het doosje is heel kleurrijk en ziet er ook prima uit, ondanks dat ik zelf voor andere kleuren had gekozen.

Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in Superstar
Kwaliteit

Hier nog een close-up van de prachtige vorm van de lipstick. Ik zie wel dat de lipstick zelf uit een soort van lagen bestaat, wat ik een beetje vreemd vind, maar niet veel kwaad kan. De lipstick is heel romig, maar heeft wel de neiging om te ‘bloeden’. In Londen droeg ik deze lipstick en ik merkte meteen al dat ik er een lipliner onder moet dragen. In de foto hieronder zie je wat ik bedoel.

Sleek Lip VIP Metallic Lipstick in Superstar
On my lips

Ondanks de lipliner die ik onder de lipstick draag, ziet het geheel er nog steeds niet heel strak uit. Ik vind de kleur echt prachtig, maar hij brengt heel vlekkerig en ‘patchy’ aan. Misschien ligt het aan mijn make-up skills want ik kreeg het er gewoon niet mooi op. De metallic glans zie je wel al is het niet zo spectaculair als de onderkant van de lipstick-huls belooft. Daarnaast blijft de lipstick niet heel lang zitten: twee tot drie uur als je niet te vettig eet.

Conclusie

Ondanks dit alles vind ik het tóch een mooie lipstick. Ik heb er gewoon een haat-liefde relatie mee. De lipstick droogt mijn lippen namelijk niet uit en de kleur vind ik heel gaaf en opvallend, maar ik moet wel elk half uur kijken of hij er nog wel goed opzit. Alleen al voor de verpakking zou ik deze lipstick willen hebben, dus stiekem raad ik deze toch wel aan. Er is ook nog een andere kleur beschikbaar uit The Rockstar Collection, namelijk de berry-rode kleur Scandalous. De lipstick kost €7,49 op de Sleek website en is dus redelijk betaalbaar.

+ Mooie verpakking
+ Bijzondere vorm lipstick
+ Redelijk betaalbaar
+ Prachtige diep-paarse kleur
+ Droogt de lippen niet uit

– Brengt vlekkerig aan
– Heeft neiging tot bloeden
– Geeft snel af 
– Niet heel goed verkrijgbaar

Wat vinden jij van deze lipstick?

Liefs!

3 Comments

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  9 januari 2017 at 20:10

  De vorm is wel heel speciaal!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  9 januari 2017 at 19:49

  Nou los van het aanbrengen, hij staat je echt prachtig Catherine! Wat een geweldige kleur is dit. Zelf denk ik dat de verpakking een beetje goedkoop is door het lettertype en de glans misschien? Jammer dat het aanbrengen wel lastig is! Malou x

 • Reply
  Eva
  9 januari 2017 at 18:04

  Jammer dat hij niet zo fijn aanbrengt, want de kleur is geweldig!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.