Space Buns Drawing

Space Buns Drawing
Dit is volgens mij de eerste keer dat ik iets van mijn tekeningen online zet, dus hierbij: mijn space buns drawing. Ik blog de laatste tijd een stuk minder en ik wil mijn plekje internet weer iets persoonlijker maken. Dus hier een tekening van mij, door mij. Persoonlijker wordt het niet. Ik teken echt maar een paar keer per jaar en dit was iets wat ik schetste en vervolgens inkleurde met Photoshop. Ik had niet echt eerder met Photoshop ‘geverfd’ en ik ben nog op zoek naar de perfecte manier waarop ik waterverf kan nabootsen, maar ik ben best wel enthousiast over het resultaat.

Is weer iets anders dan een lipstick review!

Space Buns Drawing

3 Comments

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  9 augustus 2017 at 12:08

  Cute! <3

 • Reply
  Eva
  26 april 2017 at 11:17

  Wauw mooi effect!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  23 april 2017 at 22:22

  Wat tof gedaan! Ik vindt dat je dat waterverf effect al aardig goed gedaan hebt.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.