Tattoo Inspiratie

Foto 05-01-16 00 06 19
Ik heb tatoeages mijn hele leven al mooi gevonden en ik denk dat de fascinatie nooit echt zal verdwijnen. Hoewel ik al een tijdje oud genoeg ben om zelf te  bepalen of ik er eentje laat zetten, heb ik het nog niet aangedurfd. Desondanks ben ik wel altijd op zoek naar mooie tattoos en wilde ik deze graag met jullie delen. Zoals wel duidelijk is, houd ik van kleine redelijk abstracte plaatjes en het liefst met een flinke dosis hipster. Dieren, sterren of planeten, dagelijkse voorwerpen en natuur zijn de onderwerpen die me het meest aanspreken, maar dan het liefst op een plek die wel verborgen kan worden (we blijven wel praktisch natuurlijk haha). Dus over een lange tijd, wanneer ik compleet overtuigd ben van één afbeelding, ga ik er wel aan geloven. Tot dat moment blijf ik de mooiste die ik tegenkom verzamelen.

tattoos voorwerpen tattoos sterren tattoos dierentattoos natuur

Alle foto’s zijn afkomstig van weheartit.com

Liefs!

Volg mij op
bloglovin logo

11 Comments

 • Reply
  Tiny crescent moon Tattoo on ankle - Lime And Basil
  29 May 2018 at 3:22 PM

  […] moed bij elkaar geraapt en liep ik de tattoo shop binnen. Ik wilde namelijk mijn hele leven al een tattoo en sinds een jaar speelde ik met het idee van een tiny crescent moon tattoo op mijn enkel. Het was […]

 • Reply
  Tiny crescent moon Tattoo on ankle - Lime And Basil
  29 May 2018 at 3:18 PM

  […] moed bij elkaar geraapt en liep ik de tattoo shop binnen. Ik wilde namelijk mijn hele leven al een tattoo en sinds een jaar speelde ik met het idee van een tiny cresent moon tattoo op mijn enkel. Het was […]

 • Reply
  Nele
  16 January 2016 at 5:53 PM

  Hele mooie tattoos! Sommige van deze plaatjes heb ik ook ergens tussen mijn pins staan op Pinterest 😉 Ik heb zelf een maan op de achterkant van mijn bovenarm. Ik heb er absolùùt geen spijt van, ik hoop alleen dat ik er later geen problemen mee krijg met mijn ‘toekomstige’ job.

 • Reply
  Shan
  16 January 2016 at 1:40 PM

  Hoewel ik zelf niet van de tattoos ben zie ik hier best leuke plaatjes tussen zitten.

  Lijkt mij wel echt moeilijk om te kiezen als je weet dat ‘t (kind of) 4ever is hihi. Succes ermee 😉
  x

 • Reply
  Lesley
  13 January 2016 at 9:48 PM

  Wauw die wereldbol is echt prachtig! Ik heb zelf 3 tatoeages. Allemaal op plekken waar ik ze kan bedekken. Het is fijn hoor want soms wil je niet altijd dat het door iedereen gezien wordt 🙂

  • Reply
   Catherine Kleynen
   13 January 2016 at 11:31 PM

   Aah wat stoer! Ja precies dat vind ik ook een goed idee!

 • Reply
  Cilla
  7 January 2016 at 9:32 PM

  Ik begon ooit met één kleine tattoo, maar ik heb inmiddels een flinke verzameling 🙂 Het is op de een of andere manier toch verslavend, alsof je canvas nooit helemaal af is ofzo! Leuk artikel 🙂

 • Reply
  Mariska
  6 January 2016 at 1:55 PM

  Ik heb hetzelfde! Vind tattoos super gaaf, maar heb er geen nog geen gevonden die ik per se op mijn lichaam wil hebben staan. Ik zou hem denk ik ook zelf willen ontwerpen als ik er een laat zetten. Maar het blijft gaaf om tattoo’s te bekijken!

 • Reply
  Lizzy
  5 January 2016 at 4:31 PM

  Gave tattoos! Een tatoeage op een pols vind ik altijd erg mooi! En achter in de nek vind ik ook een mooie plek! Leuke inspiratie!

 • Reply
  Larissa
  5 January 2016 at 1:10 PM

  Wat een super leuk artikel! Ik zoek al een tijdje naar wat leuke kleine tattoo’s

 • Reply
  Chelsey
  5 January 2016 at 10:16 AM

  Fijne plaatjes! Ikzelf wil ook al zo’n paar jaar een tattoo en ondanks ik er ook al oud genoeg voor ben, durf ik de stap nog steeds niet te zetten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.