The Blogger

5 foto beter
Hey jij! Mijn naam is Catherine, ik ben 20 jaar en heb op 16 november 2015 mijn eigen blog Lime & Basil aangemaakt, die je nu aan het lezen bent. Ik kom uit Limburg, maar woon sinds twee jaar op mezelf in het leukste studentenhuis van Utrecht, samen met mijn drie heel lieve huisgenootjes en onze poes, Boellie. Ik houd van warme chocolademelk, sneakers, planeten én sterren.

Ik studeer Liberal Arts And Sciences aan de Universiteit van Utrecht. Deze studie houdt in dat ik uit ontzettend veel verschillende vakken mag kiezen en dat past helemaal bij mij! Ik doe de hoofdrichting Duurzaam Ondernemen en Innovatie, omdat ik het welzijn van onze mooie planeet erg belangrijk vind. Daarnaast heb ik ook vakken gevolgd die met media, cultuur en schrijven te maken hebben.

Ik heb afgelopen zomer stage gelopen bij Girlscene.nl en dat beviel mij erg goed. Werken in de mediawereld staat dan ook hoog op mijn lijstje van droombanen!

Ik ben in heel veel onderwerpen geïnteresseerd en dat zie je goed terug op mijn blog. Op mijn plekje internet schrijf ik over mijn dagelijks leven als student over en onderwerpen waar ik simpelweg vrolijk van word. Voor lifestyle, gerechten, fotografie, beauty en mode zit je hier goed!

Liefs!

 

No Comments

Leave a Reply