Top 10 Christmas Hotspots in Londen and After Movie!

Top 10 Mooiste Kerst Hotspots in Londen!
Kerst is stiekem al voorbij, maar ik kon het toch niet laten om deze video nog met jullie te delen. Vorige week gingen mijn vriend en ik naar Londen om daar een paar sprookjesachtige dagen door te brengen. De prachtige lampjes verlichtte de stad terwijl ik hysterisch winkelend door Oxford Street liep. Mijn arme vriend achter me aan hobbelend met tassen vol aankopen. Oh, en we bezochten natuurlijk ook een heleboel musea: 4 om precies te zijn. Ik kon daarna geen wereldberoemd kunstwerk of super zeldzame dinosaurus meer zien jongens. Benieuwd wat wij nog meer uitspookten? Kijk snel de City Trip Video en het lijstje top 10 mooiste Kerst hotspots in Londen!

Hotspots Top 10 in Londen

1. Harrods
Het warenhuis Harrods is compleet versierd met lampjes en overal hangt kerstdecoratie. Je krijgt er ontzettend lekker eten en als je wat te besteden hebt, vind je hier prachtige kerst cadeautjes voor je familie.

2. Winter Wonderland in Hyde Park
In Hyde Park is het grootste Winter Wonderland dat ik ooit had gezien. Enorme achtbanen en ontelbare etenstentjes versieren het park. Je kijkt je ogen uit!

3. Musical in West End
Phantom of the Opera bekeken wij in het Her Majesty’s Theatre, dat was zeker een aanrader. Ga sowieso naar een musical in West End, voor 25 pond krijg je al een kaartje.

Top 10 Mooiste Kerst Hotspots in Londen!
4. Ice Skating
Bij het Winter Wonderland in Hyde Park en bij het Natural History Museum kun je schaatsen met Kerst. Het kost je wel een duid. 20 pond per persoon mag je verwachten. Wij vonden het een beetje te duur en dronken een lekker kopje warme chocolademelk met mini marshmallows in het café naast de ijsbaan.

5. Oxford Street with Christmas Decorations
Deze straat is belachelijk druk rond kerst, alle Britten zijn dan last minute christmas presents aan het kopen, maar het ziet er prachtig uit!

6. Pub and Guiness
Omdat het flink koud kan worden in Londen, moet je soms een authentieke Londense Pub induiken om weer op te warmen. En neem dan vooral een Guiness biertje. Niet heel lekker, wel heel Brits.

7. Londen Eye
Het bekendste reuzenrad van de wereld staat op een steenworp afstand van de Big Ben en is ook zeker in de winter een hele beleving. Pak jezelf goed in, want de wind is woest daarboven. Ook dit is geen goedkope attractie, 25 pond per persoon kost het als je vooraf reserveert. En verwacht een lange rij!

Top 10 Mooiste Kerst Hotspots in Londen!
8. Cereal Killer Cafe
Ontbijten met de gekste soorten cornflakes die je kunt bedenken. Niet te veel eten! Dan krijg je een sugar rush. Kijk van te voren al even op de website zodat je niet overweldigd wordt door de enorme keuze!

9. Brick Lane
Op het bekende Brick Lane vind je onderandere het eerder besproken Cereal Killer Cafe, maar ook prachtige tweedehands winkels met stukken van Dior en Chanel. Wie wil zo’n klassieker nou niet in zijn kast hebben hangen?

10. Musea
Alles in Londen is duur, behalve veel musea. Die zijn verrassend genoeg helemaal gratis! Wij bezochten er dan ook vier op onze trip. Er wordt wel verwacht dat je nog een kleine donatie maakt of een souvenir koopt om zo het museum te steunen.

Gaan jullie deze top 10 mooiste Kerst hotspots in Londen bezoeken?

Liefs!

1 Comment

  • Reply
    Elianne
    30 december 2016 at 17:49

    Ik wil een shoplog!!!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.